Sleen en zijn omgeving

AppartementPieterom ligt aan de rand van het prachtige brinkdorp Sleen. Sleen wordt een van de meest authentieke brinkdorpen van Drenthe genoemd. Er staan een aantal prachtige oude gebouwen. (het voormalige gemeentehuis, de Brink,de molen “de Hoop” en de kerk) en heel veel boerderijen en woningen zijn in oude staat (met rieten kap) opgeknapt. Sleen heeft ongeveer 2300 inwoners en u kunt u uw dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt, warme bakker, drogisterij en andere winkels.¬†Ook zijn er een aantal restaurants te vinden voor als u een keertje geen zin heeft om te koken.

Dit alles is op slechts 400 meter lopen van het appartement.

Sleen ligt in de gemeente Coevorden, in het zuidoosten van de provincie Drenthe. De gemeente Coevorden presenteert zichzelf op toeristisch gebied als Magisch Drenthe, gebied vol verhalen. Er zijn volop activiteiten in de verschillende dorpen. Zowel jong als oud kan zich prima vermaken in Sleen en omgeving. Sleen is een prima startpunt voor al uw wandelingen en fietstochten in het mooie Drenthe. Voor uitgebreide informatie over de omgeving verwijzen wij u graag naar de Tourist Info in Sleen.

Op 300 meter afstand vindt u de tennisvelden van Sleen waar u gebruik van kunt maken en op geringe afstand kunt u heerlijk vissen aan de Jongbloedvaart.

Kortom; alles is aanwezig voor een lekker actieve of een ontspannen vakantie!

Appartement Pieterom

Zetelveenweg 4

7841 BP Sleen

tel: 0591-362290

e-mail: info@pieterom.nl